Medlemmar


Vill du bli medlem?

Genom att bli medlem i SeniorNet Uppsala får du tillgång till vårt utbud av lokala kurser helt gratis. Som medlemsförmån har vi dessutom ett rabattavtal med Alina i Uppsala för service på IT-utrustning, som du kan läsa mer om längre ner på denna sida.

Våra medlemmar har även tillgång till SeniorNet Swedens (den centrala svenska organisationen) breda utbud av förmåner, handböcker, lathundar och webb-kurser. Om du har några frågor om föreningen eller om medlemskapet, tveka inte att fråga oss.

Du anmäler dig som ny medlem på SeniorNet Swedens hemsida, går bra via vår länk. Klicka här för att anmäla medlemskap. Kom ihåg att välja Uppsala-föreningen när du fyller i din medlemsansökan. För att värna om miljön ser vi gärna att du också väljer att få fakturan för medlemsavgiften via e-post.

Medlemsavgiften är 250 kronor per kalenderår. Betala inte förrän du fått fakturan från SeniorNet Sweden. Det är viktigt att du betalar just den fakturan! Om du tar en gammal faktura blir det fel OCR-nummer, den kan inte knytas till just ditt medlemskap, leder till detektiv-arbete.

Medlemskapet löper per kalenderår. Du får årligen fakturan när det är dags på det sätt som du angav när du gick med i föreningen, dvs antingen som ett mejl till din e-postadress eller som ett brev till din postadress. Om du går med som ny medlem 1 september eller senare hösten 2023 så gäller medlemskapet även under hela 2024.

Är du medlem?

Och har frågor om ditt medlemskap, exempelvis ändring av din e-postadress, få reda på ditt medlemsnummer, problem med betalning av medlemsavgiften etc, så kan du kontakta styrelsen, helst via epost seniornetuppsala@gmail.com, men telefonsamtal till föreningsadministratören går också. (Klicka för kontaktuppgifter på sidan Om oss). Du kan även själv kolla eller ändra dina uppgifter genom att logga in med ditt medlemsnummer på SeniorNet Swedens hemsida. Klicka här för att komma till inloggningssidan!

Uppdaterat 2023-09-02


Alina erbjuder teknisk support och service

Vi har ett rabattavtal med Alina Service AB i Uppsala. Som medlem i SeniorNet Uppsala kan du därför vända dig till Alina för att få hjälp till rabatterade priser. Klicka här för att komma till deras hemsida för att läsa om vad de kan erbjuda när det gäller servicetjänster, datorer och kringutrustning. Tala om att du är medlem redan vid första kontakt.

För service i verkstad på IT-utrustning lämnas 20 % rabatt.
Undantagna är mobiltelefoner och surfplattor där rabatten är 10 %.

För hemservice som utförs av tekniker på plats lämnas 20% på ordinarie pris 998 kr/tim inkl moms.
Minsta debitering 60 min. Restid tillkommer (ingen rabatt).
Observera att arbete som utförs i hemmet även kan ge möjlighet till RUT-avdrag (50%), ifall du har rätt till det.

Längre telefonsupport ger 20% rabatt på ordinarie timpris enligt ovan.

Rabatt på vissa inköp till ordinarie pris:
kablage 15%,
toners, bläck och papper 10%,
skrivare, nätverk, möss och tangentbord 7%
övrigt sortiment upp till 3%.

För service i verkstad: Ring 018-12 90 82 eller skicka e-post till support@alina.se
För hemservice: Ring 018-12 90 90 eller skicka e-post till uteservice@alina.se